Joomla Free Template by FatCow Hosting

Dincolo de componenta puternica de demers etic, convergenta dintre interesele OpenGOV si cele ale societatii, este unul dintre factorii care ne anima in a ne simti puternic responsabili de  evolutia societatii civile.

Din dorinta de a trai intr-o lume mai buna OpenGOV se implica in proiecte de responsabilitate sociala pe diverse planuri: actiuni umanitare pentru ajutorarea persoanelor defavorizate, actiuni de protectia mediului si actiuni legate de educatie.

Chiar daca actualele conditii economice nu sunt prielnice demersurilor civice, dorinta OpenGOV de a ghida tinerele vlastare la inceput de drum este animata de increderea intr-o lume mai buna, mai frumoasa si de dorinta ca acest lucru sa nu fie doar o utopie.

Pentru OpenGov, responsabilitatea sociala reprezinta un angajament pe termen lung, un efort comun atat din partea companiei, a angajatilor acesteia cat si din partea partenerilor nostri.


Ne face palcere sa va oferim o selectie a actiunilor de responsabilitate sociala in care OpenGOV s-a implicat direct si cu mare placere:

  

1 Iunie, o zi fericita pentru copiii din Nistoresti

                

  

Un zambet de ziua Unirii